Tänapäeva kiiresti arenevas digitaalses maailmas on ettevõtted pidevalt otsimas võimalusi, kuidas oma äriprotsesse optimeerida ja tõhusamaks muuta. Lao sissetuleku digitaliseerimine on üks oluline samm selles suunas.

Lao sissetuleku digaitaliseerimise juures on üks olulisemaid samme dokumentide digiteerimine – protsess, mis muudab füüsilised dokumendid digitaalseteks andmeteks. Nii on need kergesti kättesaadavad, otsitavad ja hõlpsasti hallatavad. Digiteerimine on oluline, kui soovite oma andmete käsitlemise kiirust ja tõhusust parandada. IDsys Online’i ja meie Androidi tarkvara abil on see lihtsam kui kunagi varem. See toimib dokumendi pildistamise teel, milleks kasutatakse masinnägemise tehnoloogiat.

Pilvepõhine rakendus inventari ja lao haldamiseks

IDsys Online on pilvepõhine rakendus, mis võimaldab ettevõtetel hallata oma inventari ja ladu. Saatelehtedest tehakse laosissetulekud otse raamatupidamisse. Selle kasutajaliides on lihtne ja intuitiivne, muutes digiteerimisprotsessi kiireks ja tõrkevabaks. See pakub ka mitmeid turva- ja privaatsusfunktsioone, et tagada teie andmete turvalisus ja konfidentsiaalsus.

Kuid IDsys Online’i tõeline võimekus seisneb võimaluses integreerida tarkvara raamatupidamisprotsessidega. See võimaldab andmete otsesuunamist laost raamatupidamissüsteemi, vähendades andmekogumise, sisestamise ja haldamise aega. See tähendab, et teie raamatupidajad saavad keskenduda analüüsile ja strateegilisele planeerimisele, mitte andmete sisestamisele.

IDsys Online Androidi rakendus lihtsustab tootmis- ja laotöötajate tööd

Meie Androidi tarkvara täiendab IDsys Online’i, võimaldades töötajatel digiteerida ja üles laadida dokumente otse oma mobiilseadmetest. See on eriti kasulik väljaspool kontorit töötavatele töötajatele, kes vajavad juurdepääsu olulistele dokumentidele ja võimalust neid otse süsteemi sisestada.

Kokkuvõttes aitab dokumentide digiteerimine ettevõtetel mitte ainult oma dokumentide haldust paremini korraldada, vaid ka tõhusamalt andmevahetust raamatupidamisega. IDsys Online ja meie Androidi tarkvara on vahendid, mis muudavad selle võimalikuks, aidates ettevõtetel üleminekut digiajastusse sujuvamaks muuta.